Om Vibeke

Jeg er uddannet socialrådgiver og mindfulness instruktør, og har en bred og solid erfaring som pædagogisk -og psykologisk konsulent indenfor handicap og psykiatri området. Jeg har erfaring med rådgivning, kognitiv terapi, selvforståelses kurser for børn, unge og voksne med Autisme, ADHD, OCD og angst lidelser.

Jeg er optaget af at vi som mennesker kan skabe en tro på egne styrker og handlekraft, en ressource som vi frembringer af egen kraft, så vi kan have ejerskab over eget liv, uanset de livsvilkår vi hver især har. I den process vil jeg som mindfulness instruktør, hjælpe mennesker med særlige behov samt deres pårørende, til at finde frem til den ressource gennem mindfulness træningen.

Jeg har selv en fast daglig meditationspraksis og jeg uddanner, vedligeholder og opdatere min viden om mindfulness og terapi, ved årligt at deltage i forskellige uddannelser, kurser og retreats både i indland og udland.

Jeg er uddannet i at anvende Mindfulness-Baseret Kognitiv Terapi (MBKT) til børn og unge med særlige behov – herunder børn og unge med opmærksomhedsvanskeligheder/ADHD, særlig sensitivitet, forskellige former for angst, ASF eller andre udfordringer, samt uddannet “Mindful Parenting Trainer ” hos Susan Bögels, Proffessor i klinisk Psykologi ved Universitetet i Amsterdam.

Jeg er under uddannelse som underviser i MBSR (mindfulness baseret stress reduktion) på Dansk Center for Mindfulness under Århus Universitet.

Jeg er endvidere tilknyttet “Sputnik Kollegierne” som Socialrådgiver Konsulent, samt rejsebureauet “Tid til Ro” som mindfulness instruktør.

 

 

 

>